پروژه ها
با استفاده از سردخانه گوشت، گوشتهای خود را با کیفیت بالا انبار کنید
محصولات دامی مختلف مانند گوشت قرمز و گوشت مرغ را در سردخانهها نگهداری میکنند. برای نگهداری هر یک از این محصولات باید از سردخانههای متفاوت استفاده کرد؛ چرا که نگهداری هر نوع فرآورده دامی شرایط مخصوص به خود را دارد. همچنین نوع چینش و میزان حجم فرآوردههای دامی با یکدیگر متفاوت است. کارخانههای تولیدکننده فرآوردههای دامی و کشتارگاهها برای انبارکردن گوشت قرمز از سردخانه گوشت استفاده میکنند. این نوع سردخانهها ابعاد بزرگی دارند و دمای آنها نیز در محدوده مشخص قرار میگیرد. در این مطلب با ویژگیها و مزایای استفاده از این سردخانهها برای انبارکردن گوشت آشنا میشویم.
دلایل نیاز کشتارگاهها و کارخانهها به سردخانه گوشت
فرایند فاسدشدن گوشت قرمز از لحظه کشتار دام شروع میشود. دمای گوشت قرمز قبل از کشتار 28 درجه سانتیگراد است و بعد از کشتار به 40 درجه سانتیگراد افزایش پیدا میکند. گوشت قرمز در این دما میتواند بهسرعت فاسد شود. از طرف دیگر میان توزیع و کشتار گوشت قرمز فاصله زمانی وجود دارد و در این فاصله زمانی، کشتارگاهها و کارخانهها باید با استفاده از سردخانه گوشت از فاسد شدن محصولات پروتئینی خود جلوگیری کنند.
به علت وجود تمام این دلایل، کشتارگاهها و کارخانهها به سردخانه گوشت برای انبارکردن گوشتهای خود نیاز دارند. باید توجه داشت که بدون استفاده از سردخانه، امکان نگهداری گوشت وجود ندارد و این محصول را نمیتوان به دست مشتری رساند. همچنین با منجمد کردن یا خنککردن گوشت قرمز، کیفیت و طعم آن حفظ میشود.
فرایند منجمد کردن و نگهداری گوشت قرمز در سردخانه گوشت
همانطور که عنوان شد برای جلوگیری از فساد و خرابی گوشت قرمز، این محصول باید بهسرعت منجمد شود یا دمای آن کاهش پیدا کند. در مرحله اول و پس از پوستکنی، دمای داخلی عضلات لاشه باید از 40 درجه سانتیگراد به 10 درجه سانتیگراد کاهش یابد.
این امر باعث میشود که باکتریها و میکروارگانیسمها در گوشت قرمز فعالیت نداشته باشند و گوشت فاسد نشود. باید اشاره داشت که در طی فرایند خنککردن گوشت، رطوبت محیط سردخانه باید بین 85 الی 95 درصد باشد تا گوشت قرمز آب خود را از دست ندهد. این امر ازآنجهت اهمیت دارد که آب موجود در بافت عضلانی گوشت نباید از دست برود؛ چرا که وجود این آب باعث افزایش وزن و بهبود طعم آن میشود.
برخی از کشتارگاهها و مشاغل مانند رستورانها، بیمارستانها و تالارها نیاز دارند تا گوشت خود را برای مدتی طولانی نگهداری کنند. این امر نیاز به منجمدکردن گوشت قرمز دارد. برای منجمدکردن گوشت قرمز باید از سردخانههای گوشت زیر صفر استفاده کرد. در این سردخانهها میتوان گوشت قرمز را در دمای منفی 18 درجه سانتیگراد و در مدتزمان 360 روز نگهداری کرد.
اگر شما قصد فروش گوشت قرمز خود را بهصورت گرم و تازه دارید، میتوانید این محصول را در سردخانههای گوشت بالای صفر در دمای صفر تا هفت درجه سانتیگراد و برای مدتزمان سه الی هفت روز نگهداری کنید. باید اشاره داشت که عوامل زیادی مانند لاشه یا قطعه بودن گوشت، نوع حیوان و نوع بستهبندی در اعداد عنوان شده تاثیرگذار هستند.
انواع مختلف سردخانه گوشت از نظر کارایی
همانطور که عنوان شد، گوشت قرمز را میتوان به دو صورت گرم و منجمد به بازار عرضه کرد. به همین دلیل مدل انبارکردن این محصول میتواند متفاوت باشد. برای منجمدکردن و فروش گوشت قرمز بهصورت منجمد باید از سردخانه زیر صفر و برای خنککردن و فروش گوشت قرمز به صورت تازه باید از سردخانه بالای صفر استفاده کرد. این سردخانهها طراحی، ابعاد ظرفیت، تجهیزات و عایقبندی متفاوتی دارند. به همین علت باید با آنها بهصورت کامل آشنا شد. باید اشاره داشت که ساخت سردخانه گوشت را باید به یک مجموعه مجرب و متخصص سپرد. مجموعه دی کول توانایی طراحی و ساخت انواع سردخانههای گوشت را دارد و شما میتوانید از صفر تا صد طراحی و اجرای سردخانه گوشت موردنظر خود را به دی کول بسپارید. با انواع سردخانههای گوشت آشنا میشویم.
سردخانههای گوشت بالای صفر
از سردخانههای گوشت بالای صفر برای نگهداری گوشت قرمز برای مدتزمان حداکثر هفت روز استفاده میشود. گوشت قرمز باید بعد از کشتار سریعا خنک شود و به همین علت وجود یک سردخانه بالای صفر در هر کشتارگاهی بسیار ضروری است. در این سردخانهها دمای محیط بین 0 تا 15 درجه سانتیگراد متغیر است اما دما در سردخانههای گوشت بالای صفر در محدوده صفر تا هفت درجه سانتیگراد قرار میگیرد. از سردخانههای گوشت بالای صفر در کشتارگاهها و کارخانههای تولیدکننده فرآوردههای پروتئینی استفاده میشود. شما میتوانید طراحی و ساخت سردخانه گوشت بالای صفری خود را به مجموعه دی کول بسپارید.
سردخانه گوشت زیر صفر
نگهداری طولانیمدت گوشت قرمز به علت فاسدشدن سریع آن بدون استفاده از سردخانه گوشت زیر صفر ممکن نیست. در این سردخانهها گوشت قرمز بهسرعت منجمد میشود. با انجماد سریع و نگهداری از گوشت قرمز در دمای منفی 18 درجه سانتیگراد، طعم، رطوبت و کیفیت این محصول حفظ میشود. باید اشاره داشت که بسیاری از مشاغل تالارها، بیمارستانها، رستورانها، هتلها و مراکز نظامی نیاز دارند تا گوشت موردنظر خود را برای مدتی طولانی انبار کنند. به همین علت استفاده از سردخانه گوشت زیر صفر بهترین گزینه برای این مشاغل است.
مزایای استفاده از سردخانه گوشت قرمز
استفاده از سردخانه گوشت قرمز برای نگهداری این محصول گرانقیمت مزایای بسیاری دارد. از جمله این مزایا میتوان به ماندگاری بالای گوشت قرمز در سردخانه، حفظ کیفیت و رطوبت و دسترسی آسان به گوشت قرمز اشاره کرد. باید عنوان کرد که باوجود این مزایا، استفاده از سردخانه گوشت برای نگهداری از گوشت قرمز ضروری است و هیچ کشتارگاهی نمیتواند بدون سردخانه گوشت فعالیت داشته باشد. با مزایای استفاده از سردخانه گوشت قرمز آشنا میشویم.
ماندگاری بسیار بالای گوشت قرمز در سردخانه
یکی از مهمترین مزایای استفاده از سردخانه گوشت، ماندگاری بسیار بالای گوشت قرمز در آن است. همانطور که اشاره شد کارخانهها و کشتارگاهها میتوانند تا یک سال گوشت قرمز را در سردخانههای گوشت زیر صفر بهصورت منجمد نگهداری کنند. این امر برای بسیاری از مشاغل و حتی دولت اهمیت بالایی دارد؛ چرا که در صورت کاهش تولید، کشتارگاهها میتوانند گوشت قرمز منجمد موجود در سردخانههای خود را به بازار عرضه کنند تا قیمت این محصول افزایش نیابد.
حفظ کیفیت و رطوبت گوشت در سردخانه
همانطور که عنوان شد، فرایند فساد بهمحض کشتار دام در لاشه آن آغاز میشود. به همین دلیل در صورت عدم خنککردن این محصول، کیفیت آن کاهش پیدا میکند. با خنککردن گوشت قرمز، رطوبت داخل بافتهای عضله آن حفظ میشود و طعم آن نیز بهبود پیدا میکند. باید توجه داشت که یکی از مهمترین مولفهها در کیفیت گوشت قرمز، میزان رطوبت موجود در آن است.
امکان دسترسی آسان به گوشت قرمز با سردخانه گوشت
بسیاری از مشاغل مانند رستورانها، تالارها، بیمارستانها و هتلها هرروزه مقدار زیادی گوشت قرمز استفاده میکنند. به علت مصرف بالای گوشت در این مشاغل، انبارهای آنها باید حجم زیادی از این محصول را داشته باشد. این امر بدون سردخانههای گوشت ممکن نیست. این مشاغل با استفاده از سردخانههای گوشت میتوانند در هر ساعت از شبانهروز به گوشت موردنیاز خود دسترسی داشته باشند.
با قطعات مهم سردخانههای گوشت آشنا شوید
در فرایند سرمایش سردخانههای گوشت، قطعات زیادی نقش دارند. از جمله این قطعات میتوان به درب سردخانه، اواپراتور، کندانسور و کمپرسور اشاره کرد. باید اشاره داشت که فرایند خنکسازی یا منجمدکردن گوشت قرمز در سردخانه گوشت بدون این تجهیزات ممکن نیست و هر یک از آنها نقش مهمی در این فرایند دارند. قطعات مهم سردخانه گوشت عبارتاند از:
- درب سردخانه گوشت: یکی از مهمترین قطعات تاثیرگذار در عملکرد سردخانههای گوشت، درب آن است. درب سردخانه باید در مرحله اول عایقبندی خوبی داشته باشد تا از هدررفت انرژی در سردخانه گوشت جلوگیری کند. همچنین نحوه باز و بسته کردن آن نیز باید آسان باشد
- کندانسور: کندانسور یکی دیگر از قطعات مهم سردخانه گوشت است که باید گرمای جذبشده توسط گاز مبرد را به خارج از سیستم سرمایش انتقال دهد
- اواپراتور: گاز مبرد از طریق اواپراتور گرمای محیط سردخانه گوشت را جذب میکند و به همین دلیل محیط سردخانه خنک میشود
مشاهده انواع کمپرسورهای برودتی
قیمت طراحی و ساخت سردخانههای گوشت
یکی از مهمترین مولفهها در ساخت سردخانه گوشت، قیمت طراحی و احداث آن است. به همین علت بسیاری از افراد درباره هزینه طراحی و ساخت این سازههای کاربردی کنجکاو هستند. باید گفت که هزینه طراحی و ساخت سردخانه گوشت به عوامل زیادی مانند کاربری، ظرفیت، ابعاد، برند تجهیزات، کیفیت تجهیزات، تخصص و تجربه سازنده و نوع سردخانه گوشت بستگی دارد. به همین علت نمیتوانی قیمتی دقیقی برای طراحی و ساخت سردخانه گوشت عنوان کرد. باید اشاره داشت که یکی از مولفههای مهم و تاثیرگذار در هزینه طراحی و ساخت سردخانه، کیفیت و برند تجهیزات مورداستفاده در آن است. هرچه کیفیت تجهیزات شما مانند کمپرسور و اواپراتور بالاتر باشد، قیمت نهایی شما نیز بالاتر میرود. شما میتوانید تمام تجهیزات موردنیاز برای احداث سردخانه گوشت از جمله کمپرسور و کندانسور را از مجموعه دی کول خریداری کنید.
طراحی و ساخت سردخانه گوشت خود را به دی کول بسپارید
با ویژگیها و مزایای استفاده از سردخانه گوشت برای نگهداری از گوشت قرمز آشنا شدیم. همانطور که میدانید سردخانههای گوشت باید راندمان بالا و مصرف انرژی پایینی داشته باشند. به همین علت طراحی و ساخت این سازهها را باید به مجموعههای باتجربه و متخصص سپرد. یکی از مجربترین مجموعهها در این زمینه، مجموعه دی کول است. شما میتوانید تمام مراحل طراحی و احداث سردخانه گوشت خود را به دی کول بسپارید. همچنین تمام تجهیزات موردنیاز احداث سردخانه نیز در این مجموعه برای خرید، موجود هستند.