آجیل و خشکبار به دلیل داشتن روغن و پروتئین، در معرض فساد باکتریایی و قارچی قرار دارند. نگهداری این محصولات در دمای بالا و رطوبت زیاد، میتواند روند فساد را تسریع کند و باعث فاسدشدن آجیل و خشکبار شود.
نگهداری آجیل و خشکبار در سردخانه، روشی موثر برای افزایش ماندگاری، حفظ کیفیت و جلوگیری از فاسدشدن این محصولات است. با رعایت شرایط مناسب نگهداری، میتوان آجیل و خشکبار را برای مدت طولانی، با کیفیتی مطلوب نگهداری کرد. برای نگهداری آجیل و خشکبار در سردخانه، باید شرایط مناسبی مثل دمای بین 0 تا 10 درجه سانتیگراد و رطوبتی مابین 65 تا 75 درصد را فراهم کرد.
جهت ثبت درخواست ساخت و تجهیز سردخانه آجیل و خشکبار کلیک کنید تا کارشناسان دی کول با شما تماس بگیرند . همچنین میتوانید جهت مشاوره رایگان با شماره 02177683001 تماس بگیرید. |
فهرست مطالب
سردخانه آجیل و خشکبار آمونیاکی
سردخانه آجیل و خشکبار آمونیاکی یکی از انواع سردخانههای صنعتی است که ظرفیت بالایی دارند و برای نگهداری حجم زیادی از خشکبار و آجیل مناسب هستند. سردخانههای آمونیاکی با استفاده از گاز آمونیاک بهعنوان مبرد، دمای سردخانه را کاهش میدهند.
سردخانههای آمونیاکی از نظر هزینه نسبتاً مقرونبهصرفه هستند؛ هزینه ساخت و نگهداری پایینی دارند و میتوانند دما را تا 30- درجه کاهش دهند اما به دلیل سمی و خطرناک بودن این گاز، در صورت نشت باید اقدامات ایمنی لازم صورت بگیرد.
سردخانه آجیل و خشکبار فریونی
سردخانه آجیل و خشکبار فریونی یکی از انواع سردخانههای صنعتی است که برای نگهداری آجیل و خشکبار در دمای پایین و رطوبت مناسب استفاده میشود. این نوع سردخانهها ظرفیت کمتری نسبت به سردخانههای آمونیاکی دارند و برای نگهداری حجم کمتری از خشکبار و آجیل مناسب هستند. سردخانههای فریونی با استفاده از گازهای فریونی بهعنوان مبرد، دمای سردخانه را کاهش میدهند. گازهای فریونی نسبت به گاز آمونیاک ایمنتر هستند و احتمال نشت و خطرناک بودن آنها کمتر است؛ اما از نظر هزینه نسبتاً گرانتر هستند.
علت استفاده از سردخانه مخصوص آجیل
برای نگهداری طعم و کیفیت آجیل همانند روز اول باید در سردخانه نگهداری شوند، سردخانه آجیل یک محیط کنترل شده است که برای نگهداری آجیل و خشکبار در دمای پایین و رطوبت مناسب استفاده میشود. آجیل و خشکبار حاوی روغن هستند و در معرض نور، حرارت و اکسیژن، زود فاسد میشوند. سردخانه آجیل با ایجاد شرایط مناسب، از فاسدشدن آجیل و خشکبار جلوگیری میکند و طعم و کیفیت آن را حفظ میکند، یک سرمایهگذاری ضروری برای همه تولیدکنندگان، واردکنندگان و توزیعکنندگان آجیل و خشکبار است که با حفظ طعم، کیفیت آجیل و خشکبار و افزایش ماندگاری آن، به افزایش سودآوری کسبوکار کمک میکند.
تفاوت سردخانه خشکبار و آجیل با دیگر سردخانهها
نوع محصولی که قرار است در سردخانه نگهداری شود، یکی از مهمترین عوامل در انتخاب سردخانه است. بهعنوانمثال، برای نگهداری آجیلهای روغنی، نیاز به سردخانهای با دمای پایینتر و رطوبت بالاتر نسبت به سردخانهای برای نگهداری آجیلهای غیر روغنی است. سردخانه خشکبار و آجیل یک نوع سردخانه صنعتی است که برای نگهداری خشکبار و آجیل در دمای پایین و رطوبت مناسب استفاده میشود که با سایر سردخانهها در میزان خلوص هوا، رطوبت، دما و میزان نور متفاوت است.
شرایط نگهداری خشکبار در سردخانه
خشکبار به دلیل داشتن روغن زیاد، نسبت به سایر مواد غذایی، زودتر فاسد میشوند؛ بنابراین برای نگهداری طولانیمدت آنها، نیاز به شرایط خاصی است که از فاسدشدن آنها جلوگیری کند.
دمای مناسب برای نگهداری خشکبار در سردخانه، بین 0 تا 4 درجه سانتیگراد است تا فعالیت میکروارگانیسمها کند شود؛ رطوبت مناسب، بین 50 تا 60 درصد است و سردخانه باید به طور مرتب تمیز و خشک شود. هوای سردخانه باید عاری از بوی مواد غذایی دیگر باشد و گردش مناسب هوا در سردخانه جریان داشته باشد تا خشکبار بوی نامطبوع نگیرند.
شرایط نگهداری آجیل در سردخانه
شرایط نگهداری آجیل در سردخانه
آجیلها علاوه بر طعم و مزه دلچسب، فواید زیادی برای سلامتی دارند و به کاهش وزن کمک میکنند. آجیل حاوی مقادیر زیادی پروتئین، فیبر و چربیهای سالم است که باعث میشود احساس سیری کنید و از پرخوری جلوگیری کنید. از طرف دیگر آنتیاکسیدانهای موجود در آجیل به کاهش التهاب و بهبود متابولیسم کمک میکنند.
برای نگهداری آجیل در سردخانه باید شرایطی مثل دمای 0 تا 10 درجه، رطوبت مابین 65 تا 75 درصد، نگهداری در ظروف دربسته، نگهداری به صورت جداگانه از سایر مواد غذایی و محافظت در برابر جوندگان، فراهم شود تا بتوان آجیلها را به مدت 8 الی 12 ماه سالم و تازه نگهداشت.
طراحی و ساخت سردخانه آجیل و خشکبار در دی کول
شرکت دی کول یکی از شرکتهای پیشرو در زمینه طراحی، تجهیز و ساخت سردخانه در ایران است. این شرکت با بهرهگیری از دانش فنی روز دنیا و استفاده از تجهیزات مدرن، سردخانههایی باکیفیت و با بازدهی انرژی بالا طراحی و اجرا میکند. طراحی و ساخت سردخانه در دی کول با مشاوره با متخصصان آغاز میشود و پس از بررسی فضا، بودجه و نیاز شما ساخت پروژه آغاز میشود. برای سفارش یک سردخانه اقتصادی و باکیفیت کافی است با مشاوران دی کول در تماس باشید.
تجهیزات ساخت سردخانه خشکبار و آجیل
برای نگهداری خشکبار به مدت طولانی بهتر است از سردخانهها استفاده کنید. سردخانههای خشکبار و آجیل از تجهیزاتی مثل سیستم کنترل، سیستم تهویه، سیستم سرمایشی، سیستم روشنایی، شیر انبساط، اواپراتور، کندانسور، ترموستات، رطوبتسنج، سیستم اطفا حریق و سیستم امنیتی تشکیل شدهاند. برای تهیه تجهیزات سردخانه میتوانید با دی کول در ارتباط باشید.
هزینه ساخت سردخانه آجیل و خشکبار
هزینه ساخت سردخانه آجیل و خشکبار به عوامل مختلفی مثل ظرفیت و نوع سردخانه، نوع تجهیزات و موقعیت مکانی احداث بستگی دارد و نمیتوان یک قیمت مشخص را بیان کرد. برای اطلاع از قیمت دقیق ساخت سردخانه آجیل و خشکبار، از طریق سایت و یا شماره تماسهای دی کول با مشاوران ما در ارتباط باشید.