سردخانه آناناس

مقدمه
نگهداری آناناس در سردخانه، منافعی همچون جلوگیری از فساد و پوسیدگی را در پی خواهد داشت. در واقع نگهداری آناناس در سردخانه، حداقل 4 تا 5 سال عمر مفید این میوه را افزایش خواهد داد و حتی در زمانی که کشت این میوه امکان پذیر نمی باشد؛ میتوان با این روش، ذخیره سازی های لازم را انجام داد و ضایعات را به طور قابل توجهی کاهش داد. در این مقاله به سردخانه آناناس و شرایط نگهداری این میوه در سردخانه به طور کامل و جامع میپردازیم.
سردخانه آناناس
5/5 - (1 امتیاز)

شرایط مناسب نگهداری آناناس در سردخانه

قبل از انتقال آناناس‌ها به سردخانه باید تمامی آناناس‌ها را به‌دقت بررسی کنید؛ آناناس‌هایی را انتخاب کنید که پوست آن زرد یا نارنجی باشد و قهوه‌ای نشده باشد، سفت باشد و با فشار دست، به‌راحتی له نشود و از انتقال آناناس‌هایی که بوی ترش یا نامطبوعی دارند، به سردخانه باید خودداری شود.

پس از فیلترکردن آناناس‌ها، برگ‌های آنها را با چاقو جدا کنید و با آب سرد بشویید؛ پس از خشک‌شدن کامل می‌توانید به سردخانه منتقل کنید.

پس از انتقال آناناس‌ها به سردخانه باید دما، رطوبت و سیستم تهویه نیز تنظیم شوند؛ در ادامه دی کول شرایط مناسب برای نگهداری آناناس را مورد بررسی قرار داده است.

دمای سردخانه آناناس

بهترین دمای نگهداری آناناس در سردخانه بین 7 تا 10 درجه سانتی‌گراد است. در این دما، آناناس طراوت و کیفیت خود را برای مدت طولانی‌تری حفظ می‌کند.

نگهداری آناناس در دمای زیر 7 درجه سانتی‌گراد باعث قهوه‌ای شدن پوست، نرم شدن بافت و از بین رفتن طعم و کیفیت آناناس می‌شود. در دمای بالاتر از 10 درجه سانتی‌گراد نیز سرعت فساد آناناس افزایش می‌یابد و طعم و کیفیت خود را از دست می‌دهد.

رطوبت سردخانه آناناس

رطوبت مناسب برای نگهداری آناناس در سردخانه بین 85 تا 90 درصد است. رطوبت کم‌تر از 85 درصد باعث خشک‌شدن پوست آناناس، از بین رفتن طراوت می‌شود و احتمال ابتلا به بیماری‌های قارچی را افزایش می‌دهد. رطوبت بیشتر از 90 درصد نیز ، احتمال ایجاد کپک و پوسیدگی آناناس را افزایش می‌یابد. بهتر است آناناس‌ها را در ظروف دربسته یا کیسه‌های پلاستیکی دارای منافذ نگه‌دارید تا رطوبت آن حفظ شود.

تهویه و گردش هوای سردخانه آناناس

بعد از قراردادن آناناس‌ها در سردخانه، نباید آنها را در ظروف دربسته نگهداری کنید تا مانع گردش هوا نشوید؛ آناناس‌ها را در طبقات مختلف، بافاصله و به طور مرتب بچینید تا گردش هوا مابین آناناس‌ها به‌خوبی برقرار باشد. آناناس‌ها از خود گاز اتیلن منتشر می‌کنند که در صورت عدم تسویه هوا، باعث تسریع در فرایند رسیدن، فساد آناناس‌ها و رشد قارچ و کپک روی آناناس می‌شود.

ابعاد سردخانه آناناس

ابعاد سردخانه، نقشی کلیدی در حفظ کیفیت آناناس‌ها و مدیریت بودجه شما دارد. برای اینکه بتوانید ابعاد سردخانه را تعیین کنید، باید میزان آناناس و مدت‌زمان نگهداری که قصد دارید در سردخانه نگهداری کنید را مشخص کنید. نوع قفسه‌ها و نحوه چیدمان آناناس نیز در تعیین ابعاد سردخانه موثر است؛ از قراردادن بیش از حد آناناس در سردخانه خودداری کنید تا فضای کافی برای گردش هوا وجود داشته باشد. می‌توانید با مشاوران دی کول در ارتباط باشید و مشخصات مورد نیاز خود را اعلام بفرمایید تا ابعاد صحیح سردخانه آناناس را به شما اطلاع دهند.

مدت‌زمان مناسب برای نگهداری آناناس

آناناس را می‌توان در یخچال تا 5 روز و در سردخانه تا 4 هفته نگهداری کرد. مدت‌زمان نگهداری آناناس در سردخانه علاوه بر شرایط مناسب دمایی، رطوبت و تسویه مناسب هوا به نوع آناناس نیز وابسته است. آناناس‌های رسیده و آسیب دیده زودتر از اناناس‌های نارس فاسد می‌شوند.

تشخیص فساد آناناس به صاحبان سردخانه کمک می‌کند تا با تشخیص به‌موقع آناناس‌های فاسد، از فساد سایر آناناس‌ها جلوگیری کنند. علائم فساد آناناس شامل بوی ترش یا نامطبوع، بوی الکل (نشان‌دهنده تخمیر و فساد)، قهوه‌ای شدن پوست، لکه‌دار شدن گوشت آناناس، نرم، له و یا آبکی شدن، وجود کپک یا قارچ، ترش‌شدن طعم و جداشدن آسان برگ‌ها است.

تجهیزات مورد نیاز ساخت سردخانه آناناس

تجهیزات مورد نیاز ساخت سردخانه آناناس

ساخت سردخانه آناناس نیازمند تجهیزات و امکانات خاصی است که در ادامه به بررسی تجهیزات ضروری مورد نیاز برای ساخت سردخانه آناناس می‌پردازیم.

عایق‌بندی

عایق‌بندی برای حفظ دمای سردخانه و جلوگیری از هدررفتن انرژی ضروری است، از پلی‌یورتان، پشم‌شیشه و پلی استایرن برای این منظور استفاده می‌شود.

سیستم تبرید

سیستم تبرید وظیفه خنک‌کردن فضای سردخانه را بر عهده دارد و شامل اجزایی مانند کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و شیر انبساط است.

سیستم تهویه

سیستم تهویه برای گردش هوای مطبوع ضروری است و به حفظ طراوت و کیفیت آناناس کمک می‌کند.

قفسه بندی

قفسه بندی مناسب برای چیدمان آناناس در سردخانه ضروری است و باید به‌گونه‌ای باشند که فضای کافی برای گردش هوا وجود داشته باشد.

طراحی و ساخت سردخانه آناناس

اولین قدم در طراحی و ساخت سردخانه آناناس، تعیین حجم آناناس، بودجه موردنظر و مدت‌زمان نگهداری است. سپس باید محل ساخت سردخانه را مشخص کنید. محل احداث باید به‌گونه‌ای باشد که به برق، آب و فاضلاب دسترسی داشته باشد و دور از تابش مستقیم خورشید باشد. پس از انتخاب محل موردنظر، نقشه سردخانه طبق اصول مهندسی و با رعایت استاندارد توسط متخصصین طراحی شود. پس از تایید نقشه سردخانه توسط کارفرما، وارد مرحله تامین تجهیزات و ساخت سردخانه می‌شوید. این کار را به افراد متخصص و مطمئن بسپارید تا احتمال هرگونه اشتباه و خطا را به حداقل برسانند. گام آخر، پس از ساخت سردخانه، نصب تجهیزات و راه اندازی سردخانه شوند.

دی کول با سابقه درخشان در تامین تجهیزات و ساخت انواع سردخانه می‌تواند با حذف واسطه‌ها، به شما در ساخت سردخانه آناناس با قیمت اقتصادی کمک کند. برای سفارش ساخت سردخانه می‌توانید با مشاوران دی کول از طریق سایت و یا شماره تماس‌های شرکت در ارتباط باشید.

هزینه ساخت سردخانه آناناس

هزینه ساخت سردخانه آناناس به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ که در ادامه به آنها پرداخته‌‌‌شده‌است.

ظرفیت سردخانه

چه ظرفیت سردخانه بیشتر باشد، هزینه ساخت آن نیز بیشتر می‌شود.

سیستم تبرید

سیستم‌های فریونی برای سردخانه‌های کوچک‌تر و سیستم‌های آمونیاکی برای سردخانه‌های بزرگ‌تر مناسب هستند؛ هزینه نصب و راه‌اندازی سیستم‌های آمونیاکی بیشتر است.

نوع عایق‌بندی

عایق‌بندی مناسب برای جلوگیری از اتلاف انرژی و حفظ دمای سردخانه ضروری است؛ انواع مختلفی از عایق‌ها وجود دارند که قیمتشان متفاوت است.

تجهیزات سردخانه

هزینه تجهیزاتی مانند قفسه‌بندی، سیستم تهویه و سیستم کنترل دما و رطوبت نیز به هزینه ساخت سردخانه اضافه می‌شوند.

موقعیت مکانی

هزینه ساخت سردخانه در مناطق با آب‌وهوای گرم‌تر بیشتر است.

نوسانات قیمت ارز

قیمت تجهیزات با نوسانات ارز تغییر می‌کند.

 

دسته‌بندی‌های مقالات
نوشته‌های اخیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo-footer3-150x150
دفتر مرکزی

دی کول

02177683001

فریبا علیزاده-01
کارشناس فروش

فریبا علیزاده

09032064646