ساخت، نگهداری و تعمیر سردخانه

هزینه ساخت سردخانه ۵۰ تنی

هزینه ساخت سردخانه ۵۰ تنی
لطفا امتیاز دهید

با افزایش نیاز به نگهداری محصولات در بازه‌های زمانی کوتاه یا بلند، نیاز به ایجاد سردخانه‌های متعدد نیز شکل گرفت. سردخانه ۵۰ تنی، مکان یا انباری است که برای نگهداری و حفظ مواد غذایی یا دیگر مواد قابل فساد، با ظرفیت ۵۰ تن طراحی و ساخته می‌شود. در ادامه ضمن توضیح درباره انواع این سردخانه، ساخت و قیمت آن، شما را با این نوع از سردخانه‌ها آشنا می‌کنیم.

جهت ثبت درخواست ساخت و تجهیز سردخانه 50 تنی کلیک کنید تا کارشناسان دی کول با شما تماس بگیرند .

همچنین می‌توانید جهت مشاوره رایگان با شماره 02177683001 تماس بگیرید.

انواع سردخانه ۵۰ تنی

از نظر شکل و طراحی، سردخانه‌های ۵۰ تنی را می‌توان به دو نوع کانکسی و سوله‌ای طبقه‌بندی کرد. سردخانه‌های کانکسی قابل جابه‌جایی هستند و برای سردخانه‌های سوله‌ای از زمین ثابتی استفاده می‌شود. مصالح ساخت این سردخانه‌ها عبارتند از: ورق‌های گالوانیزه، ساندویچ پانل، ورق‌های آلومینیومی و… . برای تبدیل سالن و سوله به سردخانه، کافیست از ساندویچ‌ پانل و تجهیزات برودتی استفاده شود. اما برای ساخت سردخانه کانکسی، ابتدا باید بدنه بیرونی با ورق‌های گالوانیزه ضد زنگ پوشیده و سپس صفحات ساندویچ پانل نصب شود. دیوارها و سقف و کف نیز باید با ورق‌های آلومینیومی مقاوم در برابر ضربه پوشانده شود.

از نظر دمای نگهداری نیز می‌توان سردخانه‌های ۵۰ تنی را به دو نوع بالای صفر و زیر صفر تقسیم کرد که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

مطالب بیشتر: هزینه ساخت سردخانه 100 تنی

سردخانه ۵۰ تنی بالای صفر

سردخانه بالای صفر یک نوع سیستم نگهداری فرآورده‌های غذایی است که دمای داخلی آن بالاتر از صفر درجه سانتی‌گراد و پائین‌تر از دمای محیط (۲ الی ۱۰ درجهٔ سانتی‌گراد) است. این سردخانه عموما برای نگهداری کوتاه‌مدت مواد غذایی حساس به دما از جمله میوه‌ها، سبزیجات، گوشت، ماهی، فرآورده‌های لبنی و دیگر محصولات فرآورده‌ای استفاده می‌شوند. برخی از مهم‌ترین کاربردهای سردخانه بالای صفر به شرح زیر است:

  • نگهداری مواد غذایی تازه همچون میوه‌ها، سبزیجات، لبنیات، گوشت و ماهی
  • حفظ و نگهداری گل‌های زینتی از شاخه جداشده
  • نگهداری دارو و واکسن
  • نگهداری نمونه‌های آزمایشگاهی
  • حفظ و نگهداری مواد شیمیایی

مطالب بیشتر: هزینه ساخت سردخانه 150 تنی

سردخانه ۵۰ تنی زیر صفر

سردخانه زیر صفر یا سردخانهٔ انجماد برای نگهداری محصولاتی استفاده می‌شود که به دمای پائین‌تر از نقطه انجمادشان نیاز دارند. در واقع این سردخانه نسبت به سردخانهٔ بالای صفر، برای نگهداری طولانی‌تر محصولات استفاده می‌شود. محدوده دمایی سردخانه زیر صفر عموما بین ۱۲- تا ۳۲- درجه سانتی‌گراد است. از جمله کاربردهای شایع این سردخانه می‌توان به نگهداری مواد غذایی منجمد مانند گوشت، ماهی، میوه، سبزیجات، دسرها، آبمیوه‌ها و منجمدکردن فرآورده‌های لبنی اشاره کرد. در صنایع داروسازی نیز استفاده از سردخانه‌های زیر صفر از اهمیت بالایی برخوردار است. از این سردخانه در مواردی چون فروشگاه‌های کوچک و بزرگ مواد غذایی، کارخانجات تولید مواد غذایی منجمد و بستنی‌سازی، کشتارگاه‌های گوشت و مرغ، رستوران‌ها و سالن‌های غذاخوری و… استفاده می‌شود.

مطالب بیشتر: هزینه ساخت سردخانه 200 تنی

ابعاد سردخانه ۵۰ تنی

ابعاد سردخانه ۵۰ تنی

سردخانه‌های ۵۰ تنی به طور معمول حجمی برابر با ۲۰۰ متر مکعب دارند. برای مثال با در نظر گرفتن ۱۰ متر طول، ۵ متر عرض و ۴ متر ارتفاع می‌توان حجمی برابر با ۲۰۰ متر مکعب برای سردخانه ۵۰ تنی فراهم کرد. همچنین می‌توان با در نظر گرفتن ۱۱ متر طول، ۶ متر عرض و ۳ متر ارتفاع، سردخانه‌ای با ارتفاع پائین‌تر داشت. بنابراین به طور کلی می‌توان گفت که ابعاد سردخانه، طبق نیاز مصرف‌کنندگان می‌تواند متفاوت باشد.

مطالب بیشتر: هزینه ساخت سردخانه 300 تنی

محصولات قابل نگهداری در سردخانه ۵۰ تنی

سردخانه‌های ۵۰ تنی معمولا برای نگهداری انواع محصولات غذایی، تولیدی، صنعتی و…کاربرد دارند. برخی از محصولات قابل نگهداری در این سردخانه‌ها عبارتند از:

  • محصولات کشاورزی شامل میوه‌ها و سبزیجاتی چون سیب، خیار، گوجه‌فرنگی، هویچ، سیب زمینی و…
  • محصولات منجمد شامل مرغ، گوشت، ماهی و…
  • محصولات پروتئینی همچون لبنیات و تخم مرغ
  • محصولات نانوایی شامل نان، شیرینی‌جات و سایر محصولات آردی
  • محصولات تولیدی و صنعتی مانند مواد غذایی پروسه‌یافته، مواد شیمیایی حفاظتی و مواد نگهدارنده
  • محصولات دارویی و واکسن‌ها

مطالب بیشتر: هزینه ساخت سردخانه 500 تنی

طراحی و ساخت سردخانه ۵۰ تنی

ساخت سردخانه ۵۰ تنی می‌تواند فرآیندی چالش‌برانگیز و پرکار باشد که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و دانش فنی بالاست. طراحی و ساخت این سردخانه‌ها می‌تواند، بسته به عواملی نظیر نوع کالاهای مورد نظر برای ذخیره‌سازی، تجهیزات مورد استفاده، نوع سیستم خنک‌کننده و مکانیزم‌های تهیه و کنترل دما و سایر عوامل فنی، به شدت متغیر باشد. به طور کلی طراحی و ساخت سردخانه ۵۰ تنی شامل مراحل زیر می‌شود:

  • بررسی نیازها و محاسبات اولیه
  • طراحی ابعاد ساختمانی
  • انتخاب تجهیزات مناسب
  • ساخت سردخانه و نصب تجهیزات
  • راه‌اندازی و آزمایش نهایی

در این روند، مشورت با متخصصان ساخت سردخانه و مهندسان کنترل دما که دارای دانش فنی مورد نیاز در این زمینه باشند بسیار حیاتی است. شرکت صنعتی دی‌کول این امکان را برای شما فراهم آورده است. جهت ثبت سفارش و مشاوره برای ساخت سردخانه به گروه صنعتی دی‌کول مراجعه کنید.

مطالب بیشتر: هزینه ساخت سردخانه 1000 تنی

 

مطالب بیشتر: هزینه ساخت سردخانه 2000 تنی

قیمت ساخت سردخانه ۵۰ تنی

قیمت ساخت سردخانه ۵۰ تنی بسته به نوع مصالح، تعداد دستگاه‌ها و تجهیزات، هزینه‌های ساخت، نصب، مشاوره و… می‌تواند متغیر باشد. نوع سردخانه (بالای صفر- زیر صفر) نیز می‌تواند موجب تفاوت قیمت ساخت شود. برای مثال سردخانه‌های بالای صفر عایق‌های نازک‌تری دارند که در حدود ۵ الی ۱۰ سانتی‌متر است و سردخانه‌های زیر صفر عایق‌های ضخیم‌تری دارند که می‌تواند بین ۱۰ الی ۲۰ سانتی‌متر متغیر باشد. بدیهی است که هزینه عایق‌بندی در سردخانه‌های زیر صفر بیش از سردخانه‌های بالای صفر خواهد بود. از طرفی نوع و برند تجهیزات استفاده شده در سردخانه نیز می‌تواند موجب تفاوت قیمت ساخت شود. علاوه بر این دو هزینه، یعنی عایق‌بندی و تجهیزات برودتی، باید هزینه‌ جداگانه‌ای بابت مهندسی و اجرای پروژه نیز پرداخته شود. بنابراین برای تعیین هزینه نهایی ساخت سردخانه سه فاکتور زیر در نظر گرفته می‌شود:

  • هزینهٔ طراحی، نصب و اجرا
  • هزینهٔ متریال
  • هزینهٔ دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز

برای محاسبهٔ هزینهٔ ساخت سردخانه می‌توانید با کارشناسان دی‌کول در ارتباط باشید.

مطالب بیشتر: هزینه ساخت سردخانه 3000 تنی

فرم درخواست ساخت سردخانه 50 تنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *