سردخانه لیمو

مقدمه
نگهداری لیمو برای باغبانان و صادرکنندگان در سراسر جهان است بسیار چالش‌برانگیز است. سردخانه لیمو راه‌حلی ایده‌آل برای این چالش است. با استفاده از سردخانه لیمو، می‌توان شرایط دمایی و رطوبتی بهینه را برای نگهداری لیمو به مدت طولانی فراهم کرد و از فساد و کاهش کیفیت آن جلوگیری کرد. در این مقاله به بررسی مزایای استفاده از سردخانه لیمو، نحوه عملکرد آن و نکات مهم در طراحی و هزینه ساخت سردخانه لیمو خواهیم پرداخت؛ تا پایان با دی کول همراه باشید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
طراحی و ساخت سردخانه لیمو
لطفا امتیاز دهید

شرایط نگهداری لیمو در سردخانه

نگهداری لیمو برای مدت‌زمان طولانی به‌شدت کار حساسی است و باید شرایط خاصی را فراهم کنید تا لیموها بدون تغییر رنگ، ازدست‌دادن مزه و کیفیتشان باقی بمانند. بهتر است قبل از قراردادن لیمو در سردخانه، آنها را به‌دقت بررسی کنید و لیموهای آسیب‌دیده یا فاسد را جدا کنید؛ لیموها را در بسته‌بندی‌های مناسب و به‌صورت تک‌لایه نگهداری کنید. از قراردادن لیمو در مجاورت سایر میوه‌ها و سبزیجات که تولیدکننده اتیلن هستند، خودداری کنید. پس از انتقال لیموها به سردخانه نیز باید دما، رطوبت، گردش هوا و مدت زمان نگهداری لیمو در سردخانه را به طور مرتب چک کنید.

جهت ثبت درخواست ساخت و تجهیز سردخانه لیمو کلیک کنید تا کارشناسان دی کول با شما تماس بگیرند .

همچنین می‌توانید جهت مشاوره رایگان با شماره 02177683001 تماس بگیرید.

شرایط نگهداری لیمو در سردخانه

دمای مناسب سردخانه لیمو

نگهداری لیمو در دمای نامناسب می‌تواند طعم و کیفیت لیمو را تحت تاثیر قرار دهد. دمای مناسب سردخانه برای نگهداری لیمو بین 3 تا 5 درجه سانتیگراد است؛ دمای پایین‌تر از 3 درجه سانتیگراد می‌تواند باعث یخ‌زدگی و دمای بالاتر از 5 درجه سانتیگراد نیز سرعت فساد لیمو را افزایش می‌دهد. در نتیجه با نگهداری لیموها در دمای ایده‌آل، می‌توانید از تازگی و طعم لیموها برای مدت طولانی‌تر لذت ببرید.

رطوبت سردخانه لیمو

رطوبت ایده‌آل برای نگهداری لیمو در سردخانه بین 85 تا 90 درصد است. رطوبت کمتر از 85 درصد باعث خشک‌شدن و چروکیدگی پوست لیمو می‌شود و رطوبت بیش از 90 درصد موجب رشد قارچ و کپک‌زدن لیموها می‌شود. به طور مرتب رطوبت سردخانه را با استفاده از رطوبت‌سنج بررسی کنید و در صورت نیاز، از دستگاه‌های رطوبت ساز استفاده کنید.

تهویه و گردش هوا سردخانه لیمو

تهویه و گردش هوا، نقشی حیاتی در حفظ کیفیت و ماندگاری لیمو در سردخانه ایفا می‌کند. اتیلن و دی‌اکسیدکربن گازی هستند که توسط میوه‌ها و سبزیجات تولید می‌شوند و می‌توانند باعث فساد لیمو شوند. تهویه مناسب به دفع این نوع گازها  از سردخانه و جلوگیری از فساد لیموها کمک می‌کند و باعث حفظ طعم و عطر لیموها می‌شود.

مدت‌زمان مناسب نگهداری لیمو در سردخانه

اگر هنگام چیدن لیموها در سردخانه، لیموهایی که بدون لکه و خرابی هستند را انتخاب کنید، لیموها را به‌دقت بشویید و کاملا خشک کنید، در ظروف در بسته و یا کیسه‌های پلاستیکی سوراخ‌دار بگذارید،

می‌توانید تا 3 ماه لیموها را بدون کاهش کیفیت در سردخانه نگهداری کنید.

سردخانه مناسب نگهداری لیمو

به‌طورکلی می‌توانیم سردخانه‌ها را به سردخانه بالای صفر و سردخانه زیر صفر تقسیم کنیم. سردخانه بالای صفر برای نگهداری مواد غذایی در محدوده دمایی بین 0 تا 15 درجه سانتیگراد است و برای نگهداری میوه و سبزیجات، لبنیات، گوشت و مرغ تازه به کار گرفته می‌شود.

سردخانه زیر صفر برای نگهداری گوشت و مرغ منجمد، ماهی و غذاهای دریایی، بستنی و خامه، سبزیجات و میوه‌های منجمد به کار گرفته می‌شود و محدوده دمایی آن مابین 0 تا 20- درجه سانتیگراد است. برای نگهداری لیمو در مدت‌زمان طولانی باید در دمای 3 تا 5 درجه سانتیگراد نگهداری شوند، در نتیجه برای نگهداری لیموها باید آنها را در سردخانه بالای صفر نگهداری کنید

هزینه ساخت سردخانه لیمو

طراحی و ساخت سردخانه لیمو

اولین قدم در طراحی سردخانه لیمو، تعیین ظرفیت مورد نیاز آن است. این امر به مقدار لیمویی که قصد دارید در سردخانه نگهداری کنید بستگی دارد. ساخت سردخانه باید توسط یک تیم متخصص و با استفاده از مواد اولیه مناسب انجام شود. بعد از طراحی سردخانه، طرح پیشنهادی به مرحله ساخت می‌‌رود و تجهیزات سردخانه مانند سیستم سرمایش، سیستم تهویه، سیستم کنترل دما و رطوبت و قفسه‌بندی باید نصب شوند. در قدم آخر پس از نصب تجهیزات، سردخانه باید راه اندازی و تست شود تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود. گروه دی کول با تجربه درخشان در تولید انواع سردخانه‌ها می‌تواند به شما کمک کند.

هزینه ساخت سردخانه لیمو

هزینه ساخت سردخانه لیمو به عوامل مختلفی بستگی دارد. هرچه ظرفیت سردخانه بیشتر باشد، هزینه ساخت آن نیز بیشتر خواهد بود. نوع عایق‌بندی، سیستم تهویه، هزینه مکان، مجوزهای لازم و هزینه حمل‌ونقل نیز نقش مهمی در تعیین هزینه ساخت سردخانه لیمو دارند. برای برآورد دقیق هزینه ساخت سردخانه لیمو، می‌توانید با متخصصان دی کول مشورت کنید و باتوجه‌به نیازها و شرایط خود، طرح و نقشه سردخانه را تهیه کند.

نتیجه گیری

در این مقاله از دی کول به بررسی سردخانه لیمو پرداختیم، لیمو یکی از میوه‌های حساس به دما و رطوبت است که برای حفظ کیفیت و ماندگاری به شرایط نگهداری خاصی نیاز دارد. سردخانه‌های استاندارد این شرایط را فراهم می‌‌کنند تا لیموها بتوانند حداکثر 3 ماه بدون از دست دادن کیفیت، طعم، بو و رنگ نگهداری شوند.

فرم درخواست ساخت سردخانه لیمو

دسته‌بندی‌های مقالات
نوشته‌های اخیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo-footer3-150x150
دفتر مرکزی

دی کول

02177683001

فریبا علیزاده-01
کارشناس فروش

فریبا علیزاده

09032064646