سردخانه پرتقال | شرایط انبار کردن پرتقال در سردخانه

مقدمه
سردخانه پرتقال، یک بخش کلیدی در زنجیره تأمین و نگهداری پرتقال است که برای حفظ کیفیت و انبارداری محصولات پرتقال مورد استفاده قرار می‌گیرد. پرتقال یکی از میوه‌های سردخانه‌نگهداری شونده است که به دما و رطوبت خاصی نیاز دارد تا در طولانی‌مدت تازگی و کیفیت خود را حفظ کند. سردخانه پرتقال نقش مهمی در انبارداری و توزیع این محصول ایفا می‌کند. این سردخانه‌ها به عنوان مراکز ذخیره‌سازی پرتقال عمل می‌کنند و به تأخیر اکسیداسیون، رشد میکروارگانیسم‌ها و تغییرات فیزیکی در میوه کمک می‌کنند. ضبط و کنترل دما و رطوبت در سردخانه پرتقال از اهمیت بالایی برخوردار است تا پرتقال‌ها در طولانی‌مدت قابل انبارداری باشند و با کیفیت لازم به بازار عرضه شوند.
نگهداری پرتقال در سردخانه
لطفا امتیاز دهید

انبار کردن پرتقال و مرکبات از کارهای مرسوم صنعت میوه است؛ با نگهداری پرتقال در سردخانه و انواع سردخانه مرکبات، تمام طول سال به این میوه ها دسترسی داریم. همچنین نگهداری پرتقال در سردخانه، باعث حفظ کیفیت آن برای مصرف کننده می‌شود. 

جهت مشاوره رایگان + درخواست ساخت و تجهیز سردخانه پرتقال در ساعات کاری با شماره 02177683001 تماس بگیرید؛ همچنین میتوانید فرم زیر را تکمیل نموده تا کارشناسان ما در کوتاه‌ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

نگهداری پرتقال در سردخانه؛ روشی کارآمد برای انبارکردن این محصول

مرکبات یکی از حساس‌ترین میوه‌ها هستند. این نوه میوه‌ها باید بعد از برداشت به‌سرعت در انبارهای خنک نگهداری شوند. پرتقال یکی از محبوب‌ترین انواع مرکبات به‌شمار می‌آید که افراد در تمام ماه‌های سال از آن استفاده می‌کنند. به همین علت تقاضا برای خرید پرتقال در تمام ماه‌های سال بالا است. کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار با انبارکردن این محصول در سردخانه‌ها می‌توانند آن را در تمام ماه‌های سال در اختیار مشتریان قرار داده و سود بسیار خوبی کسب کنند. نگهداری پرتقال در سردخانه نیازمند شرایطی مخصوص است که کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار باید با آن آشنایی داشته باشند. در این مطلب از دی کول با شرایط نگهداری پرتقال درون سردخانه‌ها آشنا می‌شویم.

چرا باید پرتقال را در سردخانه نگهداری کرد؟

همان‌طور که عنوان شد، طعم، ظاهر و کیفیت مرکبات بعد از برداشت از درخت به‌سرعت تغییر می‌کند. برای مشتریان این مولفه‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و آن‌ها ترجیح می‌دهند پرتقالی خریداری کنند که بهترین طعم و ظاهر را داشته باشد. کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار برای جلوگیری از آسیب به طعم و ظاهر پرتقال باید آن را در سردخانه‌ها انبار کنند.

نگهداری پرتقال در سردخانه باعث می‌شود که کیفیت، طعم و ظاهر این میوه در طول زمان انبارکردن حفظ شود. این امر برای صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار و کشاورزان و همچنین مشتریان اهمیت بسیار زیادی دارد. همچنین باید اشاره کرد که پرتقال مانند تمام میوه‌ها، یک میوه فصلی است و نمی‌توان آن را در تمام سال در اختیار داشت. به همین علت صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار و کشاورزان مازاد محصولات خود را در سردخانه‌های مخصوص انبار می‌کنند و در فصولی که برداشت پرتقال وجود ندارد، آن‌ها را به بازار عرضه می‌کنند. شما می‌توانید برای کسب‌وکار خود به‌واسطه مجموعه دی کول یک سردخانه مناسب نگهداری پرتقال بسازید. دی کول تجربه خوبی در زمینه ساخت این سیستم دارد.

شرایط نگهداری پرتقال در سردخانه چیست؟

از آن‌جایی که مرکبات جزو میوه‌های حساس هستند، شرایط نگهداری از آن‌ها در سردخانه نیز بسیار پیچیده و دشوار است. کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار باید نکات مختلفی را برای نگهداری پرتقال در سردخانه رعایت کنند تا پرتقال‌های آن‌ها در سردخانه از بین نرود.

عموما پرتقال را در دمای یک الی شش درجه سانتی‌گراد و برای حداکثر 120 روز می‌توان در سردخانه نگهداری کرد. باید توجه داشت که این اعداد بسته به نوع پرتقال می‌توانند متفاوت باشند. برای مثال پرتقال جنوب را باید در دمای دو الی شش درجه و حداکثر برای دو الی سه هفته در سردخانه نگهداری کرد. با نکات مهم در نگهداری پرتقال در سردخانه‌ها به طور کامل آشنا می‌شویم.

برداشت اصولی و به‌موقع پرتقال

تفاوتی ندارد شما قصد انبارکردن چه مرکباتی را دارید، این محصول باید به‌صورت اصولی و در زمان مناسب برداشت شود. برای نگهداری پرتقال در سردخانه باید آن را در زمانی برداشت که امکان تازه‌خوری آن وجود داشته باشد. یعنی شما بتوانید پرتقال را دقیقا بعد از برداشت بخورید. این امر ازآن‌جهت اهمیت دارد که کیفیت نهایی پرتقال بعد از انبار در سردخانه در ایده‌آل‌ترین حالت ممکن قرار دارد. همچنین پرتقال باید در برخی مولفه‌ها مانند اسیدیته و کسر رسیدگی برای برداشت آماده باشد. شما می‌توانید برای نگهداری بهتر پرتقال در سردخانه، در هنگام انبارکردن از مواد شیمیایی نیز استفاده کنید.

نگهداری پرتقال در دمای مناسب درون سردخانه

یکی دیگر از مهم‌ترین نکات در نگهداری پرتقال در سردخانه، نگهداری آن در دمای مناسب است. همان‌طور که اشاره شد شرایط دمایی نگهداری پرتقال بسته به نژاد آن می‌تواند متفاوت باشد اما به‌طورکلی پرتقال را باید در دمای یک الی شش درجه سانتی‌گراد نگه‌داری کرد. باید اشاره داشت که این عدد بسته به منطقه جغرافیایی و زمان توزیع می‌تواند متفاوت باشد.

در این دما باکتری‌ها، قارچ‌ها و کپک‌ها اجازه رشد روی پرتقال را پیدا نمی‌کنند. همچنین فعالیت‌های حیاتی میوه متوقف شده و ظاهر و طعم آن تغییر نمی‌کند. باید اشاره داشت که در دمای پایین‌تر از یک الی شش درجه سانتی‌گراد، امکان یخ‌زدگی پرتقال وجود دارد که این امر تمام پرتقال‌ها را از بین می‌برد. برای محقق سازی این دما در سردخانه، از اواپراتور استفاده می‌شود؛ در واقع اواپراتورهای هوایی با دریافت دمای گرم از محیط، دمای محیط را سرد می‌کنند. اواپراتور سردخانه یکی از پرفروش‌ترین تجهیزات سردخانه در دی کول به‌شمار می‌آید.

تامین رطوبت لازم برای نگهداری پرتقال در سردخانه

تمام محصولات کشاورزی برای حفظ کیفیت و تازگی باید در محیطی نگهداری شوند که دارای رطوبت مناسب باشد. نگهداری پرتقال در سردخانه نیز نیازمند میزان رطوبتی مشخص است. باید اشاره داشت که برای نگهداری هر نوع میوه، میزانی مشخص رطوبت نیاز است که کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار بسته به نوع میوه می‌توانند میزان رطوبت سردخانه خود را تنظیم کنند. برای نگهداری پرتقال در سردخانه، میزان رطوبت این محیط باید بین 85 تا 95 درصد باشد. رطوبت پایین‌تر از 85 درصد می‌تواند باعث چروکیدگی و خشک‌شدن پوست پرتقال شود. رطوبت بالاتر از 95 درصد نیز می‌تواند باعث رشد انواع کپک و قارچ روی پرتقال‌ها شود.

استفاده از دستگاه ماورا بنفش برای جلوگیری از رشد قارچ‌ها

همان‌طور که عنوان شد، براثر رطوبت زیاد ممکن است انواع قارچ‌ها روی پرتقال رشد کنند. رشد قارچ روی پرتقال به معنی ازبین‌رفتن محصول است و کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار تحت هیچ شرایطی نمی‌خواهند روی محصول آن‌ها قارچ به وجود آید. از طرف دیگر در بسیاری از موارد، درصد رطوبت محیط سردخانه جابه‌جا می‌شود و امکان رشد قارچ‌ها روی پرتقال به وجود می‌آید. به همین علت برای نگهداری پرتقال در سردخانه باید از دستگاه ماورا بنفش استفاده کرد. نور این دستگاه از رشد کپک‌ها روی پرتقال جلوگیری می‌کند.

استفاده از بسته‌بندی مناسب برای نگهداری پرتقال درون سردخانه

بسته‌بندی یکی از تاثیرگذارترین مولفه‌ها در کیفیت نهایی پرتقال بعد از نگهداری در سردخانه است. اگر بسته‌بندی محصول شما در سردخانه مناسب نباشد، به دلایل متعدد خراب و فاسد می‌شود. عوامل متعددی در کیفیت و کارآمدی بسته‌بندی پرتقال برای نگهداری از آن در سردخانه وجود دارد. از جمله این عوامل می‌توان امکان انتقال هوا در داخل بسته‌بندی، نداشتن قطعات تیز و برنده و تمیز بودن بسته‌بندی اشاره کرد. جزئیات این عوامل به شرح زیر است:

  • امکان انتقال هوا در داخل بسته‌بندی: همان‌طور که می‌دانید در سردخانه‌ها از دمیدن هوا برای خنک‌کردن انواع محصولات کشاورزی و به‌خصوص پرتقال‌ها استفاده می‌شود. به همین علت بسته‌بندی پرتقال‌ها در سردخانه‌ باید به‌نوعی باشد که هوا در میان تمام پرتقال‌ها جریان داشته باشد تا تمام آن‌ها خنک شوند
  • نداشتن قطعات تیز و برنده: یکی از دلایل اصلی کپک‌زدن و فاسدشدن پرتقال در سردخانه‌ها، واردشدن جراحات مکانیکی به آن‌ها است. بسته‌بندی پرتقال باید هیچ‌گونه قطعه تیز و برنده‌ای نداشته باشد تا هیچ‌گونه آسیبی به پوست پرتقال‌ها وارد نشود
  • تمیز بودن بسته‌بندی: بسته‌بندی مناسب نگهداری پرتقال در سردخانه باید قبل از استفاده کاملا ضدعفونی شود تا هیچ‌گونه باکتری، قارچ یا کپکی داخل آن وجود نداشته باشد

مزایای نگهداری پرتقال در سردخانه

نگهد‌اری طولانی‌مدت پر‌تقال بدون استفاده از سردخانه امکان‌پذیر نیست اما باید توجه داشت که نگهداری پر‌تقال در سر‌دخانه مزایای بسیاری نیز دارد. از جمله این مزایا می‌توان به ماندگاری طولانی‌مدت، حفظ طعم و کیفیت و امکان دسترسی به پرتقال در تمام ماه‌های سال اشاره کرد. این مزایا برای بسیاری از کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار اهمیت دارد. چرا که هزینه نگهداری از پرتقال در سردخانه بسیار بالا است و این امر باید مزایای دیگری نیز داشته باشد تا کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار به استفاده از این سیستم برای نگهداری پرتقال‌های خود ترغیب شوند.

از همین رو برای احداث سردخانه، ابتدا باید با مزیت های با ارزش آن آشنا شویم؛ و بررسی کنیم که آیا ساخت سردخانه برای ما صرفه اقتصادی و ارزش دارد یا خیر! در ادامه با مهم‌ترین مزایای نگهداری پرتقال در سردخانه به طور کامل آشنا می‌شویم.

ماندگاری طولانی‌مدت پرتقال در سردخانه

یکی از مهم‌ترین مزایای نگهداری پرتقال در سردخانه، ماندگاری طولانی‌مدت آن است. همان‌طور که اشاره شد، کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار می‌توانند تا 120 روز انواع پرتقال را در سردخانه نگهداری کنند. این امر ازآن‌جهت اهمیت دارد که افراد می‌توانند پرتقال‌های خود را برای مدتی طولانی و با بهترین کیفیت نگهداری کنند. هیچ روش دیگری برای نگهداری پرتقال با این مدت‌زمان وجود ندارد. در تمام روش‌های دیگر کیفیت طعم و ظاهر پرتقال به‌شدت افت می‌کند و مشتریان تمایلی برای خرید این پرتقال‌ها ندارند. باید توجه داشت که برخی انواع پرتقال مانند پرتقال خونی را تنها می‌توان برای 55 روز در سردخانه‌ها نگهداری کرد.

حفظ طعم، کیفیت و ظاهر پرتقال در سردخانه

همان‌طور که اشاره شد هیچ روش دیگری برای نگهد‌اری طولانی‌مدت پر‌تقال در سر‌دخانه وجود ندارد که در انتها پرتقال طعم، کیفیت و ظاهر مناسبی داشته باشد. به همین علت یکی از اصلی‌ترین مزایای نگهد‌اری پرتقا‌ل در سر‌دخانه، حفظ طعم، کیفیت و ظاهر این محصول است. باید اشاره داشت که برای حفظ این مولفه‌های پرتقال، این محصول باید در شرایط استاندارد و ایده‌آل نگهداری شود. تغییر هر یک از مشخصات می‌تواند منجر به افت کیفیت پرتقال موجود در سردخانه شود.

دسترسی به پرتقال در تمام ماه‌های سال

بسیاری از افراد در تمام ماه‌های سال تمایل به خرید پرتقال دارند. کشاورزان و صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار برای این که بتوانند این نیاز افراد را برطرف کنند، پرتقال‌های مازاد خود را در سردخانه‌های نگهداری می‌کنند. به همین خاطر آن‌ها می‌توانند در تمام طول سال محصولات خود را به فروش برسانند. باید اشاره داشت که این افراد می‌توانند پرتقال را در دیگر ماه‌های سال با قیمتی بالاتر به فروش برسانند.

دی کول؛ بهترین مجموعه طراح و سازنده سردخانه‌های میوه

با شرایط نگهداری پر‌تقال در سر‌دخانه آشنا شدیم. بدون یک سردخانه استاندارد و مجهز، امکان نگهداری از پر‌تقال در سر‌دخانه وجود ندارد. به همین خاطر صاحبان کسب‌وکار در بازار میوه‌وتره‌بار و کشاورزها باید طراحی و ساخت سردخانه مورد نظر خود را به یک مجموعه ماهر بسپارند. مجموعه دی کول یکی از با‌سابقه‌ترین مجموعه‌ها در زمینه طراحی و ساخت انواع سردخانه میوه به‌شمار می‌آید. همچنین شما می‌توانید انواع تجهیزات مورد نیاز در سردخانه مانند کمپرسور و کندانسور را از دی کول خریداری کنید. 

قطعاتی که در ساخت سردخانه میوه استفاده می‌شود، تاثیر بسیاری در کارایی آن دارد؛ یکی از قطعات بسیار مهم در احداث سردخانه، کندانسور است. مجموعه دی کول با ارائه کندانسور سردخانه در انواع مختلف و برندهای متنوع، نیاز شما را بر طرف خواهد کرد.

دسته‌بندی‌های مقالات
نوشته‌های اخیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo-footer3-150x150
دفتر مرکزی

دی کول

02177683001

فریبا علیزاده-01
کارشناس فروش

فریبا علیزاده

09032064646