سردخانه توت فرنگی

مقدمه
سردخانه توت فرنگی محلی است که برای نگهداری محصولات تازه به منظور حفظ کیفیت، طعم، بافت و افزایش طول عمر میوه توت فرنگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سردخانه‌ها دارای سیستم خنک کننده قوی هستند که دما را به حداقل ممکن کاهش می‌دهند تا از فساد و خراب شدن محصولات جلوگیری شود. توت فرنگی محصولی بسیار حساس به دما است که در صورت رعایت نکردن شرایط مناسب نگهداری به سرعت دچار افت کیفیت می‌شود.
طراحی سردخانه توت فرنگی
5/5 - (1 امتیاز)

 سردخانه استاندارد توت فرنگی با استفاده از تجهیزات پیشرفته و فناوری‌های مدرن مانند سیستم خنک کننده هوایی، سیستم کنترل دما و رطوبت و سیستم‌های مانیتورینگ مجهز می‌شود. این تجهیزات به صورت اتوماتیک عمل کرده و شرایط مناسب نگهداری توت فرنگی را فراهم می‌کنند. این میوه بسیار پرمصرف با ارزش غذایی بالا و درعین حال ظریف و فسادپذیر است به همین دلیل باید با دقت و در بهترین شرایط نگهداری گردد تا از افت کیفیت و خراب شدن آن جلوگیری شود.

شرایط نگهداری توت فرنگی در سردخانه 

توت فرنگی محصولی بسیار حساس است که به علت فعالیت‌های متابولیکی آن که پس از برداشت آغاز می‌شود، شروع به فساد خواهد کرد. اگر با اجسام سفت برخورد داشته باشد یا دچار خراشیدگی گردد، فعالیت‌های متابولیکی در آن بیشتر هم خواهد شد. زمان برداشت میوه نیز از اهمیت برخوردار است، صبح و عصر به دلیل خنکی هوا زمان بهتری برای برداشت توت فرنگی است زیرا گرمای هوا موجب سرعت بخشیدن عمل فساد خواهد شد. همچنین دقت شود هنگام چیدن، دمچه بلندی داشته باشد تا روند فساد کندتر گردد. پس از انتقال به سردخانه شرایط این مکان بسیار مهم است. در ادامه شرایط نگهداری توت فرنگی در سردخانه را توضیح داده‌ایم.

جهت ثبت درخواست ساخت و تجهیز سردخانه توت فرنگی کلیک کنید تا کارشناسان دی کول با شما تماس بگیرند .

همچنین می‌توانید جهت مشاوره رایگان با شماره 02177683001 تماس بگیرید

دمای بهینه سردخانه توت فرنگی

دمای مناسب سردخانه سالن توت فرنگی به مدت زمان نگهداری این محصول بستگی دارد. بر این اساس شرایط دمای سردخانه از حدود مثبت 2 درجه تا منفی 18 درجه سانتی‌گراد متغیر خواهد بود اما به طور معمول دمای صفر درجه برای نگهداری توت فرنگی توصیه می‌شود.

رطوبت نسبی مناسب سردخانه توت فرنگی

توت فرنگی میوه‌ای پر آب است که باید تا زمان عرضه به بازار رطوبت و کیفیت خود را حفظ کند. اگر رطوبت سردخانه کافی نباشد، آب محصول از دست می‌رود و کیفیت و وزن خود را از دست خواهد داد. برای جلوگیری از این اتفاق و حفظ تازگی و کیفیت توت فرنگی میزان رطوبت 90 الی 95 درصد توصیه می‌گردد.

 مدت زمان نگهداری توت فرنگی در سردخانه

چنانچه استانداردهای لازم در سردخانه توت فرنگی رعایت شود می‌توان آن را به مدت طولانی نگهداری و زمان عرضه به بازار را مدیریت کرد. مدت زمان نگهداری توت فرنگی در سردخانه بالای صفر، با دمای حدودی صفر تا 2 درجه سانتی‌گراد با رطوبت 90 درصد، حدود یک تا دو هفته خواهد بود.

در صورت نگهداری طولانی مدت در سردخانه زیر صفر می‌توان دما را تا منفی 18 درجه سانتی‌گراد پایین آورد. میوه توت فرنگی در دمای منفی 12 درجه سانتی‌گراد تا 5 ماه و در دمای منفی 18 درجه سانتی‌گراد تا 2 سال قابل نگهداری است.

کنترل آفات سردخانه توت فرنگی

توت فرنگی محصولی به شدت آسیب‌پذیر و فسادپذیر است تا حدی که بدون عوامل فاسد کننده نیز احتمال آسیب و خرابی در آن وجود دارد. به همین جهت باید تمام پروتکل‌ها از زمان برداشت تا سردخانه به درستی رعایت گردد. به منظور کنترل آفات سردخانه توت فرنگی بهتر است در سبدهای میوه و به صورت یک ردیفه چیده شود تا از ضربه، فشار، لهیدگی و پارگی بافت آن جلوگیری گردد.

تهویه و گردش هوای سردخانه توت فرنگی

با توجه به نیازهای محصول توت فرنگی، میزان و حجم آن باید از سیستم تهویه مناسب استفاده شود تا گردش هوا به درستی در سردخانه در جریان باشد. گرما یکی از دلایل فساد توت فرنگی است. بنابراین باید چیدمان محصولات طوری باشد که گردش هوا در تمام پالت‌ها و طبقات به طور یکنواخت صورت گیرد.

سردخانه مناسب نگهداری توت فرنگی

سردخانه مناسب نگهداری توت فرنگی

سردخانه‌های با دمای پایین و رطوبت کنترل شده برای نگهداری توت فرنگی ایده آل هستند. این سردخانه‌ها باید قابلیت کنترل دما و رطوبت مناسب را داشته باشند تا کیفیت، تازگی و طعم محصول به خوبی حفظ گردد. برای این منظور سردخانه بالای صفر و سردخانه زیر صفر مناسب خواهند بود.

سردخانه بالای صفر توت فرنگی

چنانچه قصد نگهداری کوتاه مدت توت فرنگی را داشته باشید، سردخانه بالای صفر مناسب است. این نوع از سردخانه دما را تا منفی 5 درجه سانتی‌گراد پایین می‌آورد. به همین سبب برای نگهداری تا دو هفته مناسب است. در این شرایط می‌توان محصول را تا دو هفته پس از برداشت نگهداری و سپس به بازار عرضه کرد.

سردخانه زیر صفر توت فرنگی

اگر قصد دارید توت فرنگی را به مدت طولانی نگهداری و در فصل بعدی با افزایش قیمت به بازار عرضه کنید، بایستی آن را در سردخانه زیر صفر نگهداری کنید. سردخانه زیر صفر امکان پایین آوردن دما تا منفی 18 درجه سانتی‌گراد را فراهم می‌کند. تا مدت زمان دو سال می‌توان برای نگهداری توت فرنگی از این سردخانه استفاده کرد.

طراحی و ساخت سردخانه توت فرنگی

طراحی و ساخت سردخانه توت فرنگی با استفاده از تجهیزات پیشرفته و استاندارهای روز اهمیت بسیار بالایی دارد. زیرا این محصول حساس از زمان برداشت تا عرضه به بازار باید در بهترین شرایط نگهداری گردد. سردخانه‌های ثابت و متحرک با سیستم‌های مختلف زیر صفر و بالای صفر مناسب نگهداری توت فرنگی هستند که با توجه به شرایط جغرافیایی و میزان محصول طراحی و اجرا می‌شوند. توصیه می‌شود قبل از خرید سردخانه از افراد متخصص در زمینه سیستم‌های تبرید مشورت بگیرید.

هزینه ساخت سردخانه توت فرنگی

دو عامل مهم در محاسبه قیمت ساخت سردخانه ابعاد و دمای سردخانه خواهد بود. این دو عامل تعیین کننده توان و ظرفیت تجهیزات و همچنین تعداد آن‌ها هستند. همچنین برند تجهیزات نیز در قیمت نهایی سردخانه نگهداری توت فرنگی تاثیر گذار است. قیمت سردخانه سفارشی سازی شده با قیمت سردخانه کانکسی برابر نیست. بنابراین کارشناسان گروه صنعتی دی کول  شرایط محل مزرعه توت فرنگی، مقدار محصول، دمای منطقه و … را بررسی کرده و با سال‌ها تجربه در زمینه طراحی و تولید سردخانه، مناسب‌ترین گزینه برای نگهداری محصول را بر اساس این عوامل ارائه می‌کنند. اکنون برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان دی کول تماس بگیرید.

فرم درخواست ساخت سردخانه توت فرنگی

دسته‌بندی‌های مقالات
نوشته‌های اخیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo-footer3-150x150
دفتر مرکزی

دی کول

02177683001

فریبا علیزاده-01
کارشناس فروش

فریبا علیزاده

09032064646